Home
Actueel
Telenieuws
Telenieuwsfoto's
Agenda
Website nieuws
TV
Uitzendschema
Huidige uitzending
ROStv Gemist
Info
Contact
Geschiedenis
Visie en Missie
Reageren
Agenda
Reactie
Prikbord
Felicitatie
Links
Radio

Telenieuws

De volgende onderwerpen kunt u terugvinden op onze kabelkrant en op deze pagina:
Algemeen
    Lezing Holocaust in Militair Historisch Museum Achtmaal
Lokaal nieuws
    Bewegen is goed voor je
    PostNL past netwerk brievenbussen aan
Sport
    Nachtzwemmarathon zwemvereniging De Wildert


Algemeen

Lezing Holocaust in Militair Historisch Museum Achtmaal
Op vrijdag 24 maart 2017 zal in het Militair Historisch Museum Achtmaal een lezing plaatsvinden over de Holocaust en de kampen waarin dit geschiedde. De lezing zal aanvangen om 20.00 en zal ongeveer 2 uur duren waarbij halverwege een pauze zal worden ingelast. De lezing zal worden verzorgd door dhr. Francis (Cis) van Eeckhout uit Mol. Van zijn hand verscheen Het boek der kampen. Voor deelname aan de lezing wordt 5 Euro in rekening gebracht. Voor de donateurs is deze lezing vrij toegankelijk.

Lokaal nieuws

Bewegen is goed voor je
Met deze oude slogan in gedachten wordt door DJ Twan vele male per jaar dansavonden georganiseerd. Van heiden en verre komen er mensen om samen te genieten van gezellige muziek en in een ongedwongen sfeer een dansje te wagen. Voor de entree van 3 euro hoef je het niet voor te laten. Ruim 9 keer per jaar is het mogelijk om in beweging te zijn bij onder andere het CultuurCentrum Zundert. Ook op meerdere plaatsen in de omgeving wordt die mogelijkheid geboden. Zaterdag 25 maart is er weer een dansavond Bij Ons....in Zundert. De avond is voor elke dansliefhebber en de dansmuziek start om 20.00 uur.


PostNL past netwerk brievenbussen aan
PostNL past de komende tijd in gemeente Zundert het netwerk van brievenbussen aan. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plaatsen waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk. Over de veranderingen is PostNL in gesprek geweest met de gemeente en een lokale vertegenwoordiger van belangenorganisaties zoals ANBO, Unie KBO, PCOB, I(e)derin en LvKK. Samen is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan. Ook het aantal verlaagde brievenbussen blijft ongewijzigd. Bij het bepalen van de locaties houden wij rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet. Sinds 13 maart 2017 voeren we de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Noord-Brabant door. In de gemeente Zundert blijven 12 brievenbussen, verdwijnen 12 brievenbussen en komt er 1 brievenbus nieuw bij. De aanpassingen zijn 23 juni 2017 gerealiseerd. Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen. Informatie is ook te vinden op http://www.postnl.nl/brievenbus.


Sport

Nachtzwemmarathon zwemvereniging De Wildert
Na een geweldige nachtzwemmarathon in 2016 organiseert zwemvereniging De Wildert dit jaar opnieuw een nachtzwemmarathon, tijdens de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 mei 2017 kan er gestreden worden om de meeste meters en kan er geld ingezameld worden voor Stichting Dapper Kind. Kijk voor meer informatie op: zvdewildert.nl/nachtzwemmarathon. Aanmelden kan tot en met maandag 3 april 2017 via nachtzwemmarathonzvdewildert@hotmail.com

Agenda
Vrijdag 24 maart 20:00
Lezing Holocaust
Dinsdag 28 maart 18:30
Eetpunt
Dinsdag 28 maart 19:00
Bingo
Meer

Volg ROS TV op TwitterVind ROS TV leuk op FacebookBekijk ROS TV op Youtube

ROStv Gemist:
ROStv Gemist
Meer..
Telenieuws foto's:
brievenbus01
Meer..

Het weer in Zundert
Actueel: 1C    ONO2    
 

MAX
MIN
wind
 
vr

13
2
NO 4
za

11
1
NO 4
zo

11
2
NO 3