Home
Actueel
Telenieuws
Telenieuwsfoto's
Agenda
Website nieuws
TV
Uitzendschema
Huidige uitzending
ROStv Gemist
Info
Contact
Geschiedenis
Visie en Missie
Reageren
Agenda
Reactie
Prikbord
Felicitatie
Links
Radio

Telenieuws

De volgende onderwerpen kunt u terugvinden op onze kabelkrant en op deze pagina:
Algemeen
    Spektakel en ambiance verzekerd laatste weekend mei
    Wandelen voor een goed doel!
    Fietmiddag AVA Achtmaal
    Introductie Workshop Taiko!
Bloemencorso
    Dan denk je, er is niets meer
Lokaal nieuws
    Fietsen langs AED kasten in Zundert
    Oldtimerweekend de Walm zeer geslaagd dankzij goed weer
Sport
    Avondwandelvierdaagse Rijsbergen


Algemeen

Spektakel en ambiance verzekerd laatste weekend mei
Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert Stichting Trekkertrek Zundert (buurtschap Stuivezand) een geheel nieuw evenement: CROSSTIVAL! Test je behendigheid en ga de uitdaging aan om in een team van drie personen om ter snelst een parcours af te leggen in echte crosskarts. Deze crosskarts hebben wij al voor je geregeld! Wij denken dat dit een mooie gelegenheid is voor KPJ's, vriendengroepen, bedrijven en verenigingen om met elkaar de strijd aan te gaan. Aansluitend volgt de feestavond met de ultieme feestband CANVAS! Rockin’ Hoempa en niemand minder dan DJ Gijs. Ambiance verzekerd dus! Wil je graag deelnemen, schrijf je dan nu al in via crosstival.trekkertrekzundert.nl. Ook vindt je hier alle informatie met betrekking tot het inschrijven, de wedstrijd en de organisatie. Deelname kost € 17,50,- p.p. dit is inclusief entree van de feestavond met de band Canvas! en DJ Gijs. Enkel Crosskarten is ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen 10 euro p.p. Op 28 mei is het daarnaast weer tijd voor onze jaarlijkse Trekkertrek! Met ruim 200 deelnemers beloofd dit ook wederom een mooie strijd / spektakel te worden.

Wandelen voor een goed doel!
Op zondag 28 mei 2017 organiseert SWAZ een wandeltocht in de omgeving van De Moeren. Er zijn voor 4 verschillende afstanden mooi routes uitgezet die allen vertrekken aan de Rucphenseweg 30 te Klein Zundert. Voor alle afstanden kan er gestart worden vanaf 7:00 uur. Het einde van het inschrijven is wel voor alle afstanden verschillend. Voor de 40 km tot 8:00, 25 km tot 9:00, voor de 15 km tot 11:00 en voor de 10 km tot 12:00 uur. Bij terugkomst is er gratis soep. De opbrengst gaat dit jaar naar de EHBO.

Fietmiddag AVA Achtmaal
De fietstocht is voor leden en niet- leden, de route is 30 a 35 km lang op zondag 28 mei 2017. Inschrijven: tussen 12:45 uur en13,15 Bij dorpshuis de Nachtegaal, van den berghstraat 2a, Achtmaal. Onderweg wordt gezorgd voor drinken e.d. voor kinderen is er bij terugkomst een traktatie. Iedereen is van harte welkom!

Introductie Workshop Taiko!
Reeds een aantal jaren vinden tijdens de Rijsbergse Vliegerdagen Taiko optredens plaats, deze optredens leveren ieder jaar weer een energiek en bijzonder schouwspel op! De Rijsbergse Vliegerdagen wil iedereen graag de mogelijkheid geven eens te proeven van Taiko en te proberen of Taiko wellicht iets voor jou is, door het organiseren van een aantal introductie workshops voor jong en oud! Wanneer: Woensdag 7 juni 2017. Per leeftijdscategorie tussen 13.30 - 20:00 uur in de Koutershof in Rijsbergen. De kosten bedragen voor kinderen 5 Euro en voor volwassenen 10 Euro per persoon. Stuur een mailtje naar taiko@rijsbergsevliegerdagen.nl, met daarin uw naam en voor welke workshop u wilt aanmelden. Wil je meer weten of heeft u een vraag, dan kunt u contact opnemen met Petra Baremans via bovenstaand email adres of via tel.nr. 06 – 51 095 259. Na de introductie workshop is het mogelijk om je op te geven voor de nieuwe lessenreeksen in Breda deze starten in september! Let op; het aantal beschikbare plaatsen in beperkt (i.v.m. het aantal trommels) dus vol = vol! De introductie workshop kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers.


Bloemencorso

Dan denk je, er is niets meer
Af en toe laat de zon zich zien achter de wolken. Ook val er zo nu een druppel regen. Voor de fanatiekelingen is dat geen enkel probleem. Die hebben wel zin in een nieuw avontuur. De CorsoColorRun is geboren. En dan te denken dat er geen plaats meer is voor een nieuwe happening. De CorsoColorRun is de gezelligste 5 kilometer loop die in het teken staat van plezier, muziek en héél veel kleur! Ongeveer 110 sportievelingen waagde het om door de kleurige stofwolken te lopen om daarna maximaal 5 rondes van elk 1 kilometer te lopen. Na afloop was er op de afterparty een ware kleurexplosie. DJ Hans zorgde voor de muzikale omlijsting. https://campenhout1.jimdo.com/


Lokaal nieuws

Fietsen langs AED kasten in Zundert
Fietsen is gezond en dus goed voor je hart. Je hart, dat is waar de Stichting Zundert Hartveilig zich voor inspant. Op zondag 28 mei 2017 wordt daarom een leuke fietstocht georganiseerd. Men kan vertrekken vanuit Bij Ons … in Zundert [voorheen CCZ], Molenstraat 5 te Zundert of vanuit ontmoetingscentrum Koutershof, Koutershof 4 te Rijsbergen. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 14.00 uur. Men komt weer automatisch terug op de start locatie. Het is een leuke tocht van ongeveer 30 kilometer, die u door het mooie buitengebied van de gemeente Zundert voert en dan met name langs een aantal plaatsen waar zich een AED kast bevindt. Er zijn letters opgehangen bij deze AED kasten, die in de juiste volgorde tot een slagzin leiden. Deze slagzin zal het motto van de tocht mede onderstrepen. Voor de goede oplossingen zijn een aantal prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven uit De gemeente Zundert. Op deze wijze wil de Stichting de locaties waar een AED zich bevindt onder uw aandacht brengen, zodat men bij een reanimatie weet waar men een AED kan halen. Op de start locaties wordt uitleg gegeven over het werk van de Stichting en is de EHBO vereniging Zundert aanwezig om uitleg te geven over reanimatie en werking van de AED. Er is gelegenheid om zelf ook te oefenen op de aanwezige poppen en/of zich aan te melden voor een reanimatie opleiding. Het inschrijven is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.


Oldtimerweekend de Walm zeer geslaagd dankzij goed weer
Voor de 12e keer werd op het terrein aan de Aardgangstraat tussen Zundert en Rijsbergen het jaarlijks De Walm oldtimerweekend gehouden. Vele bezoekers brachten dit weekend hun oude auto’s, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto’s en legervoertuigen mee om deze tijdens het weekend tentoon te stellen. In de avonduren en op zondagmiddag waren er diverse bands die extra sfeer in de feesttent brachten. Voor de echte liefhebbers was er het speelveld ingericht. Meer foto's: www.erwinnet.nl


Sport

Avondwandelvierdaagse Rijsbergen
Vanaf 6 tot en met 9 juni wordt in Rijsbergen de jaarlijkse Avondwandelvierdaagse gehouden. De starttijd is elke avond om 18:30 uur bij Dorpshuis Amarant, Leijakkerplein 3 in Rijsbergen. Inschrijving vanaf 12 mei 2017 op de navolgende adressen: Ria Huijbregts, het boske 19 en Eugène Roks, St. Bavostraat 40. Inschrijving ter plekke is ook mogelijk. Meer informatie op Facebook Avondvierdaagse Rijsbergen

Agenda
Dinsdag 23 mei 18:30
Eetpunt (vooraf aanmelden)
Dinsdag 23 mei 18:30
Avondvierdaagse Zundert
Dinsdag 23 mei 19:00
Bingo
Meer

Volg ROS TV op TwitterVind ROS TV leuk op FacebookBekijk ROS TV op Youtube

ROStv Gemist:
ROStv Gemist
Meer..
Telenieuws foto's:
ponsorbingo01
Meer..

Het weer in Zundert
Actueel: 14°C    ZW1    
 

MAX
MIN
wind
 
wo

22
8
NW 4
do

20
9
N 2
vr

24
10
O 2