Home
Actueel
Telenieuws
Telenieuwsfoto's
Agenda
Website nieuws
TV
Uitzendschema
Huidige uitzending
ROStv Gemist
Info
Contact
Geschiedenis
Visie en Missie
Reageren
Agenda
Reactie
Prikbord
Felicitatie
Links
Radio

Algemeen
    Rik- en jokermidddag
    PC Café in Bibliotheek Rijsbergen
Gemeente
    Informatieavond buurtpreventie
Lokaal nieuws
    Geslaagd Dorpsfeest in Achtmaal


Algemeen

Rik- en jokermidddag
Ouderenbond Zundert organiseert op maandag 22 september a.s. een rik en jokermidddag. Inleg 5 euro p.p. (inclusief een kopje koffie/thee). Aanvang 13.30 uur in het cultuur centrum te Zundert. Iedereen is van harte welkom, ook niet leden.

PC Café in Bibliotheek Rijsbergen
In het pc café kunnen mensen (50+) hun computervaardigheden vergroten. U kunt diverse modules volgen zodat de cursus op maat aangeboden kan worden. Tijdens de inloopochtend op 23 september kunt u ontdekken of het pc café iets voor u is en kunt u uw leerwensen bespreken. Het reguliere pc café vindt plaats op dinsdagen vanaf 09.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Zundert via 076-5972200 of info@swzundert.nl.

Gemeente

Informatieavond buurtpreventie
Alle inwoners van gemeente Zundert met belangstelling voor buurtpreventie zijn van harte welkom op een informatieavond buurtpreventie op maandag 22 september om 19.15 uur in de hal van het gemeentehuis. Tijdens de bijeenkomst krijgt u een beeld van buurtpreventie in Zundert. Gemeente, politie en buurtpreventisten schetsen een helder beeld van de vorderingen tot nu toe en van de plannen voor de toekomst. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Kijk voor meer informatie over buurtpreventie ook eens op www.buurtpreventiezundert.nl

Lokaal nieuws

Geslaagd Dorpsfeest in Achtmaal
Afgelopen zondag werd in Achtmaal het jaarlijkse Dorpsfeest gehouden. Van Café Den Thuur dwars door het dorp naar Café de Toekomst werd een Markt met kraampjes georganiseerd. Op het podium werden de gehele middag optredens gegeven. De prijs voor beste Achtmaalse stand ging naar KBO Achtmaal. Zij wonen deze prijs met hun eier-kapot-gooi wedstrijd als extra zakcentje voor hun vereniging. Ook bij de andere kraampjes was het drukte van belang. Tijdens deze dag werd ook het nieuwe MFA opengesteld voor publiek. Burgemeester Leny Poppe-De Looff opende samen met Wethouder Marjon de Hoon - Veelenturf de dag. De dag werd afgesloten met een optreden van Tommy Lips en Infectizer.


Agenda
Zondag 21 september 13:30
Kindercorso
Maandag 22 september 13:30
Rik en Jokerconcours
Maandag 22 september 19:15
Informatieavond buurtpreventie
Meer

Volg ROS TV op TwitterVind ROS TV leuk op FacebookBekijk ROS TV op Youtube

ROStv Gemist:
ROStv Gemist
Meer..
Telenieuws foto's:
dorpsfeestachtmaal01
Meer..

Het weer in Zundert
Actueel: 12°C    NW 2    
 

MAX
MIN
wind
 
ma

15
12
n4
di

16
9
zw2
wo

17
9
zw4