Home
Actueel
Telenieuws
Telenieuwsfoto's
Agenda
Website nieuws
TV
Uitzendschema
Huidige uitzending
ROStv Gemist
Info
Contact
Geschiedenis
Visie en Missie
Reageren
Agenda
Reactie
Prikbord
Felicitatie
Links
Radio

Actualiteit
    Bij Ons start met sponsorbingo's.
Algemeen
    Remise team Autobedrijf Schrauwen
Lokaal nieuws
    CV de Aopelaanders presenteert: Bonte Avond 2017!
    De generale


Actualiteit

Bij Ons start met sponsorbingo's.
Bij Ons in Zundert start met sponsorbingo’s ten behoeven van maatschappelijke/culturele organisaties uit de gemeente Zundert. Dit is mede omdat de subsidiepot in de gemeente steeds minder uitgeeft aan subsidies. Om toch het nodige geld bijeen te sprokkelen worden diverse evenementen georganiseerd. Bij het VanGoghhuis is er zo nu en dan een rommelmarkt. De 1e sponsorbingo, op vrijdag 10 februari, zal in het teken staan van CultuurCentrum Zundert. De zaal opent om 19:00, de bingo start om 19:30.


Algemeen

Remise team Autobedrijf Schrauwen
Tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in biljartcentrum Den Hoek had het team Autobedrijf Schrauwen het aan de stok met b.v. De Distel uit Roosendaal, tweede op de ranglijst van poule 5 - 3e divisie KNBB. Teamleider Jack Martens begreep,dat hij extra moest presteren. En jawel na 20 stappen zette Jack het scorebord op 16-10 om gelijk door te stoten naar een overwinning op Johan Bosters: 30-25 in 51 keer,2-0 voor het thuisteam. Hans van der Heiden zag zijn tegenstander een volle stal zwijntjes over de groene tafel sturen. Het zou Wilfried Buijzen een biet wezen hoe hij de caramboles maakte en was super blij met twee partijpunten via 26-30 (69), tussenstand 2-2. André Sommen en Rick v.d. Enden liepen aanvankelijk gelijk op, 19-19 in 30 beurten. Na een voorsprong van André met 30-23 kreeg Rick door elf caramboles in vier beurten de bloemen bij de eindstand 31-35 in 53 toeren, stand 2-4 In de partij van de kopmannen zag de Roosendaalse speler Tony de Greef zijn speelbal vaak minimaal mis gaan. Dirk Hermans,die overigens een sterke partij speelde kon hiervan profiteren. De sympathieke Belg uit Turnhout bereikte via 35-33 (52) een remise voor zijn team. De punten eerlijk gedeeld in dit uiterst sportieve duel.

Lokaal nieuws

CV de Aopelaanders presenteert: Bonte Avond 2017!
De artiesten van de werkgroep 'Bonte Avond' brengen ieder jaar weer een geweldige show op de bühne. Avond na avond loopt de 'De Koutershof' dan vol en krijgen de ruim 2000 bezoekers een van de gezelligste uitstapjes van het jaar voorgeschoteld. Alles draait om plezier, lol, humor. Geen onderwerp wordt onbesproken gelaten. Na een geweldige "La La La.." voorstelling in 2016 beloven de eerste repetities voor komend jaar ook weer een hele leutige voorstelling. Wat zullen we dit jaar kunnen verwachten? CV 'de Aopelaanders' presenteert dit jaar de Bonte Avond met 'Oud nieuws', de première zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 februari. In totaal zullen 10 voorstellingen gespeeld worden tot en met zondag 19 februari. Op zaterdagmiddag 18 februari is een voorstelling speciaal voor de 65-plussers. Zoals ieder jaar zullen de kaarten tijdens een rondgang binnen en buiten de bebouwde kom van Rijsbergen huis aan huis verkocht worden. Op woensdag 25 januari zal de rondgang binnen de bebouwde kom plaatsvinden, op zaterdag 28 januari het buitengebied. Kaarten zijn tot zaterdag 4 februari ook nog te koop bij Multimate in Zundert en S-Computers in Rijsbergen. Op zondag 5 februari kan er telefonisch voor een voorstelling gereserveerd worden. Na iedere voorstelling is er de gelegenheid om na te borrelen onder het genot van de muzikale klanten van de diverse kapellen van ’t Aopelaand! Hopelijk tot ziens tijdens één van de voorstellingen!


De generale
Na maanden van oefenen en ook in spanning zitten, hebben de leden van het nieuwe tijdelijk buurtschap De Volle Maon het eerste weekend erop zitten. Wie het afgelopen jaar had opgelet, had gezien dat er een nieuw buurtschap bij was gekomen. Nu is afgelopen donderdag de generale geweest en deze brengt altijd de nodige spanning met zich mee. Het moet goed zijn. Is de schmink goed. Zitten de kostuums zoals het hoort. Blijft het decor staan. Zo zijn er tal van zaken die meespelen op zo’n avond. Ook de acteurs hebben natuurlijk ook de nodige spanning en gaan daar verschillend mee om. Ojee, ken ik m’n tekst nog wel en wat als… . vul maar in. Nu het eerst weekend erop zit mag gezegd worden dat het een stuk is met pieken en dalen. Een mooie afspiegeling van het grote bloemencorso wat ook gepaard gaat met pieken en dalen. Wie nog wil kijken moet voor het komende weekend maar hopen dat er nog kaarten zijn. Een gezellige avond waar veel over gepraat gaat worden is zeker gegarandeerd.


Agenda
Dinsdag 24 januari 18:30
Eetpunt
Dinsdag 24 januari 19:00
Bingo
Woensdag 25 januari 13:00
Rikconcours KBO Achtmaal
Meer

Volg ROS TV op TwitterVind ROS TV leuk op FacebookBekijk ROS TV op Youtube

ROStv Gemist:
ROStv Gemist
Meer..
Telenieuws foto's:
Bingo01
Meer..

Het weer in Zundert
Actueel: 1°C    ZW2    
 

MAX
MIN
wind
 
di

3
-2
VAR 2
wo

0
-4
ZO 2
do

2
-5
ZO 3